Onze echte kinderschoenenwinkel zit op een super unieke locatie net binnen de ring van Amsterdam. Tram 2 stopt er voor de deur, met de fiets ben je er vanuit elk stadsdeel via de mooiste fietsroutes binnen no time en voor de mensen die met de auto komen is er altijd voldoende parkeer gelegenheid.

Ons team staat elke dag klaar om jullie bij deze zoektocht te helpen.

In onze kinderschoenenwinkel is het altijd een feest. Hier krijg je als eerste de nieuwste collectie te zien al voordat wij deze online plaatsen. Hier komen wij ook op nieuwe ideeën en passen/werken wij veelvuldig onze eigen schoenen.

Het goed passen van kinderschoen blijft belangrijk. Elke schoen valt anders en elk kind heeft unieke voeten. Niet elke voet past in iedere schoen. Alleen maar letten op de maat is vaak niet voldoende. Breedte en materiaal spelen van ook een prominente rol bij het uitzoeken van paar goede kinderschoenen.

 Wij stellen kinderen altijd eerst op hun gemak. Ze mogen bij ons vrij rondlopen en overal aanzitten terwijl wij rustig al het voorwerk doen. Daarna meten wij de voetjes op om vervolgens de juiste maat te gaan passen. Als de kinderschoenen aan zijn vragen wij de kinderen er altijd even goed op te gaan lopen en passen wij enkel vakkundige voel technieken toe om te bepalen of de schoen geschikt is. Als zowel wij als het kind geen hinder ervaren laten we vervolgens de definitieve keuze over aan de ouders.

Met onze vakkennis in huis zijn de gemiddelde klanten binnen 15 minuten geholpen aan een perfect paar kinderschoenen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

En ontvang als eerste ons nieuws en de leukste aanbiedingen.

ZO BEREIK JE ONZE KINDERSCHOENENWINKEL

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

Neem alvast een kijkje in onze kinderschoenenshop.

Volg ons op de voeten op onze instagram:

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via Whatsapp:

020-358 6801

Stuur ons een E-mail:

info@familius.nl

Bezoek onze winkel.
Heemstedestraat 40

1058NN Amsterdam

Of bel ons.

020-358 6801