Unieke meetservice op locatie

Het dragen van goede kinderschoenen is belangrijk voor de ontwikkeling van de kindervoeten. En met goede kinderschoenen bedoelen wij hier niet zo zeer het merk of type schoen. Dit kan per type voet/kind enorm verschillen. Maar het dragen van de juiste maat en een kinderschoen die goed past bij het type voet is een bepalende factor. 70% van alle kinderen lopen op te kleine en verkeerde kinderschoenen. De maten die staan vermeld op kinderschoenen komen meestal niet overeen. En ouders weten vaak niet waar ze zoal op moeten letten bij het kopen van goede kinderschoenen. 


 Wij bieden daarom een unieke service aan op locatie. Speciaal voor kinderdagverblijven die het ouders nog makkelijker willen maken. Tijdens ons bezoek meten wij alle kindervoeten op. Ook kijken we of de huidige schoenen die de kinderen bij zich hebben geschikt zijn. Elk kind ontvangt in zijn postvak een kaartje met een unieke code. Met deze unieke code kunnen ouders contact met ons opnemen. Ze ontvangen dan van ons de resultaten en het daarbij behorende advies. 

TARIEVEN

1e KEER

GRATIS/

  • Wij plannen samen met het kinderdagverblijf de dag dat we langskomen. 
  • We meten de voeten van elk kind de eerste keer gratis op. 
  • Ouders die geen gebruik willen maken van deze service kunnen dit van tevoren aangeven. 
  • Resultaten worden op verzoek aan ouders verstrekt. 

ELK VOLGEND BEZOEK

€5/per kind

  • Wij plannen samen met het kinderdagverblijf de dag dat we langskomen. 
  • Ouders die al eerder van onze service gebruik hebben gemaakt ontvangen een persoonlijke betaallink. 
  • De voeten van "nieuwe" kinderen worden tijdens dit bezoek gratis opgemeten.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens onze afspraak bij het kinderdagverblijf meten we de voetjes op met onze eigen voetmeter. Ook kijken we naar het type voet en maken hier een notitie van. Daarna kijken we naar de kinderschoenen die op dit moment worden gedragen. Zit de schoen goed dan geven wij dit aan op de kaart door het vakje naast de groene schoen te markeren. Zit de schoen niet meer goed dan wordt het vakje naast de rode schoen gemarkeerd. 


Het kaartje wordt vervolgens in het postvakje gelegd. 


Aan de hand van het unieke nummer dat staat vermeld op de kaart achter het # kunnen jullie bij ons via mail of whatsapp alle overige gegevens opvragen. Zoals de maat en het type voet. Ook als de schoen is afgekeurd noteren wij om welke reden. Dit kan natuurlijk de maat zijn maar het kan ook komen omdat de schoen te smal of te breed is. 


Zijn beide vakjes leeg? Soms is het voor ons helaas onmogelijk om een eerlijk advies te kunnen geven. Dit kan komen doordat we niet goed kunnen voelen waar de tenen zitten. 


NB: Wij schrijven de naam van het kind op het kaartje maar slaan deze nergens op in onze administratie. Enkel met het unieke nummer kun je bij ons gegevens opvragen.   

De huidige schoenen zitten goed.

De huidige schoenen zitten niet goed