Over ons

Kinderschoenenwinkel Familius (opgezet in 2011) is de kinderschoenenwinkel van Amsterdam. Naast de webshop hebben we ook nog een echte winkel aan de Heemstedestraat dicht bij het Hoofddorpplein. 

Elke kinderschoen kan een goede kinderschoen zijn, maar of een kinderschoen goed zit dat is een tweede vraag. En daarbij is de hulp van een kinderschoenenspecialist van belang. Ik, Daniel  ben eigenaar van Familius kinderschoenenwinkel en zelf vader van drie.
Familius is een echte familiewinkel. 
Wanneer je binnenkomt zie je de gezellige rommel van speelgoed en kinderschoenen verspreid in een ruimte vol kleur, hout en steen. We hebbeb al vele jaren alle soorten en maten schoenen door onze handen laten gaan. Hierdoor hebben we een goed beeld over welk soort model, schoenmaat en materiaal bij welke voet past. 

Na jarenlang met leveranciers samengewerkt te hebben en alle kennis te hebben opgedaan over de diversiteit aan bestaande kinderschoenen, hebben we nu eigen kinderschoenenmerk gelanceerd. Deze draagt dezelfde naam als de winkel. De schoenen die we laten maken kenmerken zich door hun eenvoud, praktische toepasbaarheid, kwaliteit, goede pasvorm en comfort. 

Wij verwelkomen jullie graag in onze winkel zodat we jullie voeten kunnen opmeten en jullie kunnen adviseren bij een goed paar kinderschoenen. 

Tot ziens,

Daniel

De beste zorg voor onze voeten is liefde. Daar kan geen goede schoen tegenop

Daniel
Eigenaar

 • We care your feet

  Ze brengen je waar je maar heen wilt en geven als eerste aan wanneer je even moet rusten. Ze verdienen goede zorg en wij weten hoe.

 • Vrij van kinderarbeid

  Wij weten precies waar onze schoenen vandaan komen en bezoeken zelf de fabrieken.

 • Geen verplichtingen

  Anuleren van producten gaat zonder probleem. Neem hiervoor contact met ons op

6 REDENEN

-Om voor ons te kiezen-

 • Een echte winkel

  Naast onze webshop hebben wij ook nog een echte winkel waar je onze schoenen kun komen zien en passen

 • Beste Prijs.

  Wij weten dat naast het kopen van schoenen je nog zoveel andere leuke dingen wilt doen met de kids. Wij doen daarom ook onze uiterste best de schoenen zo goed mogelijk te prijzen

 • Wij betalen de verzendkosten

  In onze prijzen zijn de verzendkosten in begrepen.