Over het merk Bergstein

Bergstein

Bergstein regenlaarsjes zijn op het moment een van de beste regenlaarzen die te koop zijn. Het soepele rubber sluit goed aan op de meeste voeten, waardoor de pasvorm bijna altijd goed is. Zowel kinderen met smalle voeten, als kinderen met brede voeten kunnen deze laarzen aan tijdens regenachtige dagen. Doordat de laarzen zo soepel zijn,  kunnen  kinderen ze makkelijk zelf aan- en uittrekken.

Bergstein regenlaarzen staan voor kwaliteit en comfort. De laarzen worden gemaakt van natuurrubber. Hierdoor onderscheiden zij zich van andere merken die plastic gebruiken voor hun laarzen. Een bijkomend voordeel is dat door het natuurrubber voeten minder snel zullen zweten, Waardoor de laarzen buitengewoon comfortabel zijn. Ook na lange, regenachtige wandelingen. 

Er zijn twee verschillende uitvoeringen. Zo heb je de normale regenlaarzen, maar ook de gevoerde regenlaarzen. De gevoerde regenlaarzen zijn warmer dan de niet gevoerde laarzen. 

Fashion

Bergstein gaat met de tijd mee. Dit houdt in dat er elk jaar nieuwe, hippe en trendy kleuren worden toegevoegd aan het assortiment. Inmiddels bestaat de collectie uit onder andere:  lichtblauwe, rode, roze, fuxia, donkerblauw, gele, cobalt, paarse en donker groene regenlaarzen. 

Door de eenvoud van de laarzen zijn bergstein laarzen makkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen. Zo kunnen ze onder jurken, rokken en spijkerbroeken gedragen worden. Zo zijn Bergstein kinderlaarzen niet alleen handig en functioneel tijdens regenachtige dagen, maar loopt je kind ook nog eens mee met de meest modieuze regenlaarzen die er zijn. 

Bergstein regenlaarzen kopen
Regenlaarzen bestellen gaat heel makkelijk online. Hier zijn ze eenvoudig online te bestellen. Natuurlijk kan je ook langskomen bij Familius kinderschoenen in Amsterdam of bij Familius kinderschoenen Den Haag. 

De prijzen van de Bergstein regenlaarzen variëren van 29,95 tot en met 39,95. 
 

NIEUW! NIEUW!

Sinds kort verkopen wij ook Bergstein Cozy, Lekker warme huissloffen gemaakt van wol met een zachte zool. Ideaal voor weekendjes thuis of op de chreche. Bestel ze hier

Best Sellers