Samen het beste voor onze voeten.

Samen het beste voor onze voeten. />

09-05-2019

Kinderschoenen

Het kopen van goede kinderschoenen is een vak apart. Tegenwoordig kun je al een paar kinderschoenen kopen voor nog geen €5,- Een koopje! Maar hoe weet je nu of deze schoen geschikt is voor de voeten van jouw kind? En zijn ze wel helemaal veilig? Hieronder leg ik uit wat de kinderschoen een bijzonder maar moeilijk product maakt en hoe wij samen kunnen werken om het beste voor onze kinderen te krijgen.

Bij het kopen van kinderschoenen is advies van een kinderschoenenexpert handig om tot een juiste keuze te komen. Kinderen kunnen wel aangeven of een schoen lekker zit of juist niet, maar dit kan ook erg afhangen van het moment. De kinderschoenenexpert let op dingen waar jij als ouder misschien niet een, twee, drie op zou letten of aan zult denken. Is je kind bijvoorbeeld een echte rouwdouwer, dan kun je sommige type schoenen beter achterwege laten.

Kinderschoenen zijn kostbaar. Ze worden vaak nog met de hand gemaakt en ook de brede maatboog laat de productiekosten hoog oplopen.Voor menig ouder vaak de reden het kopen van nieuwe kinderschoenen uit te stellen. Maar het hebben van goede kinderschoenen is oh zo belangrijk. We mogen dan vaak onze voeten het minste belangrijk vinden, soms zelfs erg lelijk. Maar ze zorgen dat we overal naartoe kunnen. Ons hele gewicht wordt gedragen door onze voeten. En iedereen weet hoe vervelend het kan zijn als je een keer schoenen draagt die niet zo lekker zitten.

Ik als papa van drie: Shira (8), Ayal (4) en Elea (0), begrijp jullie heel goed. Kinderschoenen gaan maar eventjes mee en met een beetje pech gaan ze nog een keer eerder dan verwacht kapot. En dan er elke keer €100,- voor betalen is wel erg veel. Na zeven jaar heb ik de meeste kinderschoenen wel verkocht en heb ik een goed beeld kunnen vormen welke kinderschoenen nu echt goed zijn en wat goed past. 

Willen wij echt het beste voor de voeten van onze kinderen en niet teveel ervoor hoeven te betalen dan wordt het tijd dat we onze krachten bundelen. Ik zorg voor de schoenen en jullie voor de voetjes en de nodige brandstof. Ik ben sinds kort volledig overgestapt en verkoop alleen nog maar Familius Kinderschoenen. Hierdoor hoef ik niet meer met tussenpersonen samen te werken en heb ik meer vrijheid in het bepalen van de prijs. Ons eigen merk gaat nooit in de sale. Maar voor de gene die graag  goede kinderschoenen willen voor een leukere prijs kan met ons mee doen.

We beginnen met de allerkleinsten. Die hoeven in principe nog geen schoenen te dragen. Maar onze leren slofjes zijn ideaal om toch nog dat beetje warmte en bescherming te bieden terwijl de ontwikkeling van de voet volledig vrij blijft. Doe mee! Jullie zullen versteld staan wat voor moois we kunnen creëren voor onze voeten.

Familius Kinderschoenen