Bobux

Bobux kinderschoenen is een uniek merk uit Nieuw Zeeland. In Nederland is het merk nog niet heel bekend en dat is jammer. De schoenen zijn van ongekende kwaliteit, waardoor kinderen goed leren lopen. 

Bobux heeft verschillende schoen lijnen die als het ware “meegroeien” met het kind. Zo begint het merk bij babyslofjes voor baby’s. Daarna komt de Bobux Step-up lijn voor kinderen die beginnen met lopen en als laatste is er de I-walk lijn voor kinderen die al goed kunnen lopen. 

De klassieke look van de schoenen, zorgt ervoor dat de Bobux schoenen gemakkelijk te matchen is met verschillende kledingstijlen. Zo kunnen deze schoenen doordeweeks gedragen worden als loopschoenen, maar ook op speciale gelegenheden, zoals bruiloften, partijtjes en andere feesten

De schoenzool

Het belangrijkste kenmerk van de Bobux schoenen zijn de zolen, die bij elke schoen identiek is. De zolen zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook erg comfortabel om op te lopen. Zo zijn deze zolen extreem flexibel, waardoor het kindervoetje goed afrolt. Ook heeft de zool een goed profiel, zodat kinderen goed in hun schoenen staan. Tegelijkertijd zit er een handige maat indicatie op de onderkant van de zool, waardoor je kunt zien wanneer jouw kind weer toe is aan nieuwe schoenen. 

Aan- en uittrekken

Alle Bobux schoenen zijn gemaakt van soepel leer. Hierdoor past de schoen om de meeste voeten. Bij Bobux is er veel aandacht besteed aan het aan en uittrekken van schoenen. Zo hebben de meeste schoenen in de collectie klitteband, of een rits. Het gemak waarmee je deze schoenen aan doet is zeldzaam in de kinderschoenen wereld. Ook hebben de meeste schoenen een extra diepe instap. Dit maakt het aantrekken van bijvoorbeeld de Bobux Step-up schoenen nog makkelijker. Bij de I-Walk schoenen zijn de kinderen door het gemak vaak in staat om hun schoenen zelf aan te trekken. 

Zomer en winter

Bobux heeft zowel voor de Step-up als voor de I-walk een zomer- en wintercollectie. In de winter zijn sommige schoenen van binnen gevoerd met schapenwol. Andere modellen zijn weer gevoerd met leer. Heeft je kind vaak koude voeten in de winter? Dan raden wij de gevoerde Bobux schoentjes aan.
 
In de zomer heeft Bobux kinderschoenen leuke en luchtige schoenen voor de warme dagen. 

De Bobux kinderschoenen zijn hier gemakkelijk online te bestellen of kom langs in onze kinderschoenenwinkel in Amsterdam. Bobux kinderschoenen zijn beschikbaar in maat 18 tot en met 34. De prijs varieert van €59,95 tot en met €110.