Bunnies

Bunnies is een speciaal merk binnenin de Familius kinderschoenen collectie. Wij zijn ongelooflijk trots dat we dit merk in de winkels en online verkopen. Bunnies is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 100 jaar schoenen produceert voor kinderen. Het succes van de schoenen zit hem in de afwisselende collectie, in de superieure kwaliteit en in de prijs.
 
De schoenen hebben een flexibele zool dat helpt bij de ontwikkeling van de voeten. De zolen zijn uitermate soepel en de rest van de schoen zorgt voor een goede steun aan de voeten en aan de zolen.
 
Bij Familius kinderschoenen zal je altijd een paar Bunnies kunnen scoren. Het merk behoort inmiddels tot de kerncollectie. Dit betekent dat wij een goede samenwerking hebben met Bunnies en elk seizoen de nieuwste collectie in onze winkels hebben liggen.
 
De Bunnnies collectie bestaat uit: sneakers, laarzen, veterschoenen, klittebandschoenen en normale loopschoenen. Het bedrijf zorgt ervoor dat er voor bijna elke gelegenheid wel een schoen te vinden is. Elk jaar wordt de collectie aangevuld met een enorme verscheidenheid aan schoenen. Zo blijft het merk interessant en uitdagend.
 
De schoenen van Bunnies zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Dit komt doordat zij veel aandacht schenken aan het ontwerp van de schoenen. De tong van de schoenen kan tot ver open, waardoor de voeten in de schoen kunnen glijden. Zo hoeft de voet er niet ingepropt te worden. De klitteband schoenen zijn voorzien van goede kwaliteit klitteband die niet na verloop van tijd gaat pluizen. Het voordeel van de veterschoentjes is dat er gekozen is voor de juiste lengte veters. Hierdoor zullen de veters niet contants losraken en als wel, dan valt je kind hier niet gemakkelijk over.
 
De schoenen worden op een verantwoorde wijze in Indonesië geproduceerd. Hierdoor sluit het bedrijf zich aan bij een lange lijst van verantwoorde kinderschoenen. Volgens Bunnies zelf, zijn er zelfs twee topmensen van het bedrijf op Java gaan wonen om controle te behouden tijdens het hele productieproces.
 
Bunnies maakt een onderscheid in haar eigen collectie door drie lijnen. De Babybunnies, De Flexbunnies en de Stapbunnies.
 
De Babybunnies beginnen bij maat 18 en lopen door tot maat 23. Het kenmerk van deze schoenen is de extra aandacht voor flexibiliteit van de schoenen, want dit is echt enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de voet.
 
De Flexbunnies lopen van maat 23 tot en met maat 25. kenmerkend voor deze schoenen zijn de extra dikke hielsteunen, zodat de voeten op de juiste maat ontwikkelen.
 
Als laatste in de serie zijn de Stapbunnies die van maat 20 tot en met maat 26 lopen. Deze schoenen verschijnen jaarlijks is een kleurrijke collectie bestaande uit, sneakers, laarzen en loopschoenen.