Over het merk Falcotto

Alles over het merk Falcotto kinderschoenen by Naturino

Italië is het land waar je gegarandeerd de laatste mode vindt en waarbij je ook nog eens verzekerd bent van de beste kwaliteit. De schoenen van Falcotto worden geproduceerd in het Noorden van Italië, in dezelfde fabriek waar ook de populaire Naturino schoenen vandaan komen. Deze schoenen zijn al jaren razend populair en menig kind is hiermee dan ook opgegroeid. 
 
Wat de schoenen van Falcotto onderscheidt van vele andere merken is dat zij een ijzersterke core collectie hebben. De klassieke schoenen van falcotto komen elk jaar weer terug en ze worden aangevuld met seizoenskleuren die eenmalig verkrijgbaar zijn. Zo is er altijd weer wat nieuws, terwijl het model en de kwaliteit oud en vertrouwd blijft. 
 
De schoenen van Falcotto worden gemaakt van het hoogste kwaliteit leer. De klassieke look van de schoenen zorgt ervoor dat jouw kind er altijd verzorgd bij loopt. De effen kleuren passen overal bij. Of het nou de populaire blauwe worden of de klassieke cognac , dat is en blijft een kwestie van smaak. 

Bij Familius Kinderschoenen hebben wij twee varianten van de Falcotto kinderschoenen. Wij verkopen de Falcotto’s met veters en ook met klittenband. Het voordeel van de veterschoenen is dat kinderen die niet zo makkelijk uit krijgen. De klittenband schoenen zijn makkelijker aan te trekken, maar die kunnen kinderen ook weer sneller uittrekken. 
 
Een van de vele voordelen van de klassieke falcotto schoenen is dat ze de perfecte pasvorm hebben voor de meeste voetjes. Dit komt omdat zij gebruik maken van heel soepel leer die zich naar de vorm van de voet gaat vormen. Hierdoor kunnen deze schoenen zowel door kinderen met een brede- maar ook met een smalle voet gedragen worden. 
 
De zool van de schoen is van schokdempend materiaal gemaakt, waardoor het lopen comfortabel aanvoelt voor kinderen. Ook zijn de falcotto zolen heel buigzaam, zodat de voeten goed kunnen afwikkelen tijdens het lopen. Doordat kinderen hun voeten afwikkelen, zijn ze bezig met het trainen van hun spieren. Hierdoor voorkom je veel klachten op de langere termijn. 
 
Kortom: de schoenen van Falcotto zijn dus een uitstekende keuze voor de eerste stapschoentjes voor jouw kinderen. 
 
Wij verkopen de falcotto schoenen vanaf maat 19 tot en met 26. 
 
Voor meer informatie ben je altijd van harte welkom in onze kinderschoenenwinkel in Amsterdam. Hier kunnen wij de voeten van de kinderen opmeten en aanvullende informatie verschaffen over de voeten van jouw kinderen. Als de schoenen van Falcotto niet in de smaak vallen, dan hebben wij ook nog eerste stap schoentjes van Bobux, Bunnies, Bardossa, Shoesme en Froddo.